Weboldal, webáruház készítés

Image-here.jpg

GYORS, TRENDI, MOBILBARÁT WEBOLDALAK

Miért fontos, hogy legyen weboldalam?

A mai világban elengedhetetlen az internetes jelenlét, legyen szó egy kis induló vállalkozásról vagy egy multinacionális vállalatról.

Az emberek 90%-a először a világhálón keresi meg a kívánt céget, és ha nem talál róla semmit, másik vállalkozást fog keresni.

Természetesen egy weboldal még nem lehet a siker kulcsa, de az első akadályt könnyebben meg lehet ugrani.

Ezért is fontos megbízni valakit a weboldal készítéssel.

Nézzük a legfontosabb kérdéseket!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt

Először is, a weboldalnak tükröznie kell a cég tevékenységét. Egy ügyvédi irodának nincs szüksége olyan weboldalra, ami tele van tűzdelve különböző animációkkal, ott a letisztultság a fontos. Egy gyerekjátékokat forgalmazó webáruháznak viszont kell a játékosság, a vidám design. Funkcionalitásban sem szabad elszakadnunk attól, hogy a célközönséget milyen módon tudjuk a leghasznosabban kiszolgálni. Ezért sem javasolunk minden ügyfelünknek slideshow-kat, galériákat, fórumot, ha egyszerűen nincs rá szüksége.

A jó weboldal fogalmát nehéz körülírni. Minden megrendelőnek más-más fontos. Szerintünk egy weboldal akkor jó, akkor éri el a célját, ha a látogató hamar meg tudja találni a keresett információt, terméket, és ehhez nem kell hosszú ideig keresgélnie a tartalmak között. Nem mindegy, hogy egy termék leírását 4 vagy 12 kattintásból érhetjük el.

A mai világban az Interneten szörfözők 60-70%-a mobilját használja elsődleges eszközként, amikor keres, vagy vásárol valamit. Ezért elengedhetetlen, hogy ezeken az eszközökön ne legyen élvezhető egy weboldal megtekintése vagy egy termék megvásárlása. Minden weboldalunk tökéletesen működik a különböző eszközökön, legyen az számítógép, tablet vagy telefon.

Természetesen, ha ez az igény, akkor kialakítunk egy olyan adminisztrációs felületet, amit bárki könnyen tud használni. Egy webáruháznál például alapkövetelmény, hogy a weboldal tulajdonosa is tudja kezelni a feltöltött termékeket, ehhez ne kelljen külső segítséget kérni.

Ez sok kérdéstől függ. Iránymutatónak ITT találhat pár árat a különböző típusú weboldalak elkészítésére.

Lényeges, hogy nincs két ugyanolyan weboldal, mindenkinek más-más az igénye. Ezért az ajánlatot mindig egyedileg készítjük el, amit megelőz legalább egy telefonos vagy személyes egyeztetés.

Sokat hallott kérdések

3 olyan kérdés, mely sokszor felmerül:

Ezt csak a végleges projekt ismeretében lehet megmondani, de egy általános weboldal kb. 1 hónap alatt tud elkészülni, ha minden feltétel adott hozzá.

  1. Találkozunk, és meghallgatjuk elképzelését, vízióját.
  2. Elkészítünk egy designtervet az oldalhoz, ezalatt Ön elkészíti a weboldal szövegezését.
  3. Feltöltjük az oldalt tartalommal
  4. Leteszteljük  minden eszközön, hibajavítás
  5. Feltöltjük az éles tárhelyre a kész weboldalt
  6. Öröm, boldogság

Természetesen, akár komplett weboldal szövegezést is vállalunk.

Néhányan, akik megbíztak bennünk